ArtiklarRedan nu bokas vinterresorna
Mitt under semestermånaden juli planerar många svenskar för sina semesterresor i vinter. Totalt har 30 procent fler vinterresor bokats nu hos Fritidsresor jämfört med vid samma tidpunkt förra året.
Förbud mot diskriminering i luften
Från och med idag, torsdag, börjar nya regler gälla som förbjuder diskriminering av passagerare med funktions- och rörelsehinder som flyger inom EU.
Högmastade fartyg lägger till i Stockholm
Imorgon, fredag, kommer Stockholms kajer att fyllas av fartyg som ska delta i Tall ships' races. 116 fartyg från 19 länder anländer till Stockholm i världens största kappsegling för riktigt stora segelfartyg.
Italienska guldkorn
Italienska guldkorn
Älskade Italien! Hur noga man än synar den berömda stöveln i sömmarna så finns det alltid mer att upptäcka. Italienkännaren Lars Collin avslöjar tolv av sina favoriter.
Här kan du hitta semesterbostaden
Här kan du hitta semesterbostaden
Vagabond guidar till förmedlare och annonstorg med lägenheter och hus för uthyrning. Aktörer märkta med stjärna har genom sina medlemskap i branschorganisationen avtal med Konsumentverket. Det hjälper dig till en tryggare bokning.
Hyra hus utomlands
Hyra hus utomlands
Att hyra sin semesterbostad är ett lockande alternativ till att boka hotell. Bara några klick bort finns hundratals svenska och utländska sajter som erbjuder mängder av lägenheter och hus. Men hur ska man göra för att hitta rätt objekt och undvika att bli lurad?
Mumbaiflygplats byggs om
Mumbais internationella flygplats ska byggas om och totalrenoveras. Målet är att den ska bli Asiens modernaste flygplats.
Svenskar har mest semester i Europa
Inget annat europeiskt land har så många semesterdagar som Sverige. Men ännu mindre jobbar fransmännen eftersom de bara har 35-timmarsvecka.
Brittiskt regnrekord - bulgarisk hetta
Omfattande skyfall dränker de södra och mellersta delarna av England. Samtidigt noteras nya värmerekord i Bulgarien. Enligt en färsk studie beror det extrema vädret på människans utsläpp.
Pensionsspararna väljer att resa
Resor är det som pensionspararna helst lägger framtida tillskott till pensionspengar på. Tre av fyra skulle välja att resa om de får en högre pension än de räknat med.
Ny flygplats i São Paulo efter krasch
En ny flygplats ska byggas i São Paulo, enligt Brasiliens president Luiz Inácio Lula da Silva. Uttalandet kom i fredags, bara några dagar efter den fruktansvärda flygplanskraschen på flygplatsen Congonhas.
Flest försenade flyg från London
London Heathrow är den flygplats i Europa som har flest förseningar i flygtrafiken. Nästan var tredje avgång är minst 15 minuter försenad.
Svarta rubriker för Sunny Beach
Turister ska anmäla pedofiler
Många fixar pass i sista minuten
Varning för falska eurosedlar
Dags för Roskildefestival
Detur chartersatsar i vinter
På drift genom Slovenien
På drift genom Slovenien
Vi lämnade den solstänkta slovenska rivieran och gav oss ut för att upptäcka landets inre regioner. Det blev en resa genom slumrande medeltidsbyar, trånga bergspass och livliga metropoler.
Spanair ställer in flyg på söndag

Filtrering

KategoriTagg


Skribent