ArtiklarFå tips om svenska museer
Luften har gått ur Hooters Air
Nepal går mot fred
Bredbandskabel mellan Europa och Indien
Miljövänliga tåg i Japan
Res till Nepal – men avvakta någon vecka
Konflikten i Nepal
Konflikten i Nepal
Nepal är ett av världens fattigaste länder. Medan huvudstaden Kathmandu har västerländska shoppingcenter, internetkaféer och barer dit Nepals nyrika tar sig för att visa upp chict mode och de senaste mobiltelefonerna, lever stora delar av landet ett liv som nästan kan kallas medeltida.
Charterresor till Kap Verde
Turister kvar i Nepal
UD avråder från resor till Darfur och Tchad
London - pass, pengar, paraply
London - pass, pengar, paraply
Passion for fashion. 40 000 butiker, 80 gatumarknader och flera av Europas pampigaste varuhus. Det räcker inte. Vissa menar att Londons bäst-före-datum var i går. Har London blivit surt? Ja, kanske lite
Berlin - mindre mur, mer fest
Berlin - mindre mur, mer fest
Den tyska huvudstaden kämpar för att kasta av sig det tunga historiska arvet och gå vidare. Berlin handlar allt mindre om muren, nazismen och DDR och allt mer om nattklubbar som aldrig stänger.
Skagen -  byn och havet
Skagen - byn och havet
Det går knappast att nämna Skagen utan att nämna konsten, ljuset och havet. Det går knappast att åka härifrån utan att känna sig tagen, fundersam och genomblåst.
Krakow – Europa tvinnas samman
Krakow – Europa tvinnas samman
En stad som kan berätta om vad som hände i Europa under 1900-talet. Mellan husen svävar en europeisk ande. Se här, viskar anden: kyrkor, synagogor, universitet, gator med rasslande spårvagnar och doften av stekt kött och potatis.
Rom görs inte på två dagar
Rom görs inte på två dagar
Historia och kultur i ett hisnande överdåd. En stad omöjlig att hantera på två dagar. Bättre att ge upp, strunta i var man befinner sig och bara flanera planlöst mellan piazzorna. Omöjligt det också visar det sig.
UD avråder från resor till Irak
Fler avgångar Stockholm-Malmö
Demonstrationer i Paris avskräcker inte
Kuoni spår framtidens resande
Apollo presenterar mobiltjänster

Filtrering

Kategori
Tagg


Skribent