Annons
Annons
Tåg i vinterlandskap.

Nu släpper SJ sina jul- och nyårsbiljetter ända fram till påsklovet. Foto: SJ

Nyhet

Klart: Nu släpper SJ tågbiljetterna för julhelgen

Planerar du att ta tåget till nära och kära i jul? Idag släpper SJ sina resor för jul och nyår – ända fram till påsk.

Text: Karin Wimark • 2023-10-18 Uppdaterad 2023-10-18

Vi är många som gått och väntat på SJ:s biljettsläpp för jul och nyårshelgerna. Nu finns tågresorna med SJ ute till försäljning, men vissa sträckor är fortfarande under planering. Förra årets julresor präglades av frustration då tågbiljetterna för jul och nyår skulle ha släppts redan i september, men fördröjdes rejält på grund av Trafikverkets planering till tågbolagen. I år har planeringen rullat på smärtfritt och biljetter för perioden 10 december – 8 april släpps nu som planerat.

– En väldigt positiv nyhet är att resorna för hela vintern, sportlov och även påskhelgen redan nu går att boka, vilket vi är väldigt glada över, säger SJs presschef Tobbe Lundell i ett pressmeddelande.

Nu kan du boka tågresorna över jul- och nyårshelgen med SJ. Foto: SJ

Enklare att boka nästa år

Samtidigt som biljettsläppet meddelar SJ att de kommer byta bokningssystem under våren 2024, något som kommer innebära en rad förbättringar för resenärerna. Det kommer bland annat att innebära att de kan släppa biljetter för längre perioder och att det ska bli enklare för resenärerna att boka om sin biljett vid en trafikstörning.

Läs också:

Nu släpps tågbiljetter till norra Sverige för julhelgen

SJ fortsätter med nattåg till Berlin


Text: Karin Wimark • 2023-10-18
NyhetSverigeTågresor

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top