Annons
Annons
Redaktionen

Redaktionen

Restips

Världens bästa klubbar

Som en av Sveriges mest namnkunniga diskjockeyer har Steve Angello spelat på hundratals klubbar runt om i världen. Här ger han oss sina sex favoriter.

Text: Redaktionen • 2009-02-26 Uppdaterad 2021-09-14

Världens bästa klubbarArtistnamn: Steve Angello (heter egentligen Steve Josefsson Fragogiannis).
Ålder: 26 år.
Född i: Grekland.
Bor: Solna utanför Stockholm.
Yrke: Dj och producent. Ingår i dj-kollektivet Swedish House Mafia tillsammans med Sebastian Ingrosso och Axwell. Äger också produktionsbolaget Size Records.
Pacha, Ibiza
På den ultimata jetsetön i Medelhavet finns den bästa klubben i Europa. Här har alla stora världskändisar festat med all världens partymänniskor. Varje kväll är det en ny DJ och ett nytt tema i kubben. Räkna med att stöta på P. Diddy, Jade Jagger och Sienna Miller i vimlet. Om du bestämmer dig för att åka dit i augusti, den mest busy tiden, se till att boka hotell och komma tidigt till klubben. Annars är det nästan omöjligt att komma in.
Adress: Avenida 8 De Agosto, 07800, Ibiza

Avalon, Los Angeles
Avalon är en av mina absoluta favoritklubbar. Jag spelar ofta mina längsta set där och ibland kan festerna hålla på till tidigt nästa dag. Klubben ligger i Hollywood och har en fantastisk terrass som öppnar 10 på morgonen. Där kan festa till sent på söndagen. Bruce Willis är bara en av kändisarna som ofta syns där.
Adress: 1735 Vine Street, Hollywood

Världens bästa klubbar
Guvernment, Toronto
En av Kanadas största klubbar ligger i Toronto. Denna klubb är kanske den enda i Kanada där alla stora DJs har spelat. Deras ljussystem bör upplevas och klubben har ett DJ-bås som kan höjas upp till tio meter upp i luften. En upplevelse som inte får missas om man är i Toronto.
Adress: 132 Queens Quay East, Toronto

Ministry of Sound, London
MOS, som det kallas, är en av Londons mest legendariska klubbar. Klubben är känd för sitt ljussystem. Det finns inte en stor DJ i historien som inte har stått i det här Dj-båset. Här arrangerar jag också min månatliga Labelfest SIZE.
Adress: 103 Gaunt Street, London

Pacha, New York
Klubben ägs av DJ-legenden Erick Morillo. En liten kopia av Pacha Ibiza men med mer undergroundkänsla. Den absolut bästa New York-upplevelsen måste vara Pacha på Halloween. Då fylls dansgolvet under 20 timmar och många Djs spelar.
Adress: 618 W. 46th Street, New York

Världens bästa klubbar

Greenvalley, Brasilien
Brasilien har en speciell känsla för musik och det märks på dansgolvet på alla klubbar. Stämning är alltid på topp. På det helt öppna stället Greenvalley kan du dansa till synen av soluppgången. Det är svårt att beskriva känslan av allt det bästa i livet: Musik, natur och den brasilianska kulturen
Adress: Rua Rio Mamoré, 1.083 – Balneário Camboriú, Santa Catarina


Text: Redaktionen • 2009-02-26
RestipsListor

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top