Annons
Annons
Arbetare i Las Vegas, Nevada delar med sig av sina galnaste upplevelser i "staden som aldrig sover".

Arbetare i Las Vegas, Nevada delar med sig av sina galnaste upplevelser i "staden som aldrig sover".

Restips

Bekännelser från syndens näste – vad som verkligen händer i Vegas

Sin City har fått sitt rykte av en anledning. I en diskussionstråd på internetforumet Reddit avslöjar besökare och arbetare i Las Vegas de galnaste sakerna de bevittnat i staden.

Text: Johanna Jackson • 2016-02-17 Uppdaterad 2021-06-23

Tråden har fått hela 1400 kommentarer och det är långt ifrån uteslutande rolig läsning. Vissa av kommentarerna får en till och med nästan att tappa hoppet för mänskligheten. 

Som en Redditanvändare som berättar hur hans svärmor som arbetar som städare på ett av de finare hotellen på The Strip har råkat ut för rum där gästerna smetat mat och avföring på väggarna.

Men även hur om hon blivit lämnad 100-dollarssedlar täckta med kokain som dricks.

Bekännelser från syndens näste – vad som verkligen händer i Vegas

Eller användaren “RenttheJoe” som beskriver hur ofta hen ser föräldrar som tar med sina småbarn ut på shower, barer och andra event långt efter midnatt.

Andra saker är rent utav oroväckande. AnvÙ?ndaren “4Chinisbetterkek” brukade arbeta som badvakt på en av de populära nattklubbarna. Hen beskriver hur äcklig poolen brukar vara efter en hel kvälls festande.

Bekännelser från syndens näste – vad som verkligen händer i Vegas

“Vi brukade städa upp kondomer, spya, spritflaskor, kläder, nålar och all sorts skit. Det var fullkomligt motbjudande” skriver hen i tråden.

Det finns alltså gott om galna betraktelser som folk varit med om. Här är några av de knäppaste grejerna som har hänt i Vegas och som ger stadens smeknamn en helt klart djupare innebörd. 

“Jag såg en kille på The Strip med en skylt där det stod: “Sparka mig i kulorna för $10” 

Bekännelser från syndens näste – vad som verkligen händer i Vegas

“Det roligaste jag har sett när jag arbetade på The Strip var när två berusade killar hyrde permobiler och beslutade sig för att tävla mot varandra i Planet Hollywood (ett hotell nära huvudgatan, red anm.). De trodde att det var en bra idé att försöka inkludera rulltrapporna i rutten och kraschade rejält när de försökte åka ner för trapporna i full fart.” 

“Jag arbetade gravskiftet på en restaurant och såg ganska många galna grejer. Det mest minnesvärda och definitivt det galnaste jag sett var klockan fyra på morgonen… när en gigantisk, och jag menar verkligen GIGANTISK hemlös man iklädd en ankellång batikfärgad klänning dök upp från ingenstans framför restaurangens uteplats. Han började att gräva runt i en av soptunnorna och plötsligt – jag skojar inte – drar han fram en levande iller, kysser den på munnen och promenerar sen vidare.” 

h/t: Dailymail

11 platser där djuren har tagit över

10 galna hotell i Las Vegas

Quiz: Har du koll på städernas smeknamn?

Hemligheterna flygbolagen inte berättar – men som du garanterat vill veta


Text: Johanna Jackson • 2016-02-17
RestipsLas Vegas

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top