• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Baren i New York där du kan dricka bubbel – i en bubbla

  177 meter ovanför marken och med en slående utsikt över Manhattan. På Hyatt Times Square hotellbar Bar 54 kan du njuta av New Yorks glittrande skyline i värmen av en uppblåst plastbubbla.

  Baren i New York där du kan dricka bubbel – i en bubbla
  På Bar 54 har gästerna utsikt över den ikoniska kontorsbyggnaden Chrysler Building och Times Square. Foto: Hyatt Times Square.

  Baren har installerat inte en utan två bubblor som har getts namnen Bubble East och Bubble West på hotellets takterrass som ligger på den 54:e våningen, skriver Aftonbladet Resa.

  Här håller du värmen oavsett väder utanför. Foto: Hyatt Times Square.

  Sedan de installerades i januari har efterfrågan på ett bord i bubblorna varit hög. Här kan gäster njuta av cocktails och gourmeträtter. 

  Bubblorna ligger på hotellbaren på det fyrstjärniga hotellet Hyatt Times Square. Foto: Hyatt Times Square.

  Bubblorna finns i anslutning till hotellbaren på det fyrstjärniga hotellet Hyatt Times Square. Foto: Hyatt Times Square.

  De genomskinliga plastkupolerna tar 10 personer vardera och det går att boka antingen ett bord eller hela bubblan. 

  Men det är inte bara utsikten som är hög. Priset för en cocktail börjar på 220 kronor och man måste beställa minst två per person och sittning. Foto: Hyatt Times Square.

  Smakar det så kostar det. Priset för en cocktail börjar på 220 kronor och man måste beställa minst två per person och sittning. Foto: Hyatt Times Square.

  På grund av den höga efterfrågan måste ett bord bokas på nätet i god tid i förväg. De som lyckas få bord kan sedan njuta av en spektakulär utsikt som sträcker sig från Hudsonfloden till East River. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!