• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 13 djurkonton att följa på Instagram för reseinspiration

  De här djuren har riktigt resetokiga ägare som tar dem med sig på sina resor. Vi har samlat några av de gulligaste (och lurvigaste) resekontona på Instagram.

  1. Aspen

  @aspenthemountainpup

  Goldenretrievern Aspen älskar friluftsliv. Tillsammans med sina ägare Hunter och Sarah Lawrence utforskar han Colorados storslagna vildmark.

  2. Millie

  @pechanga

  När Millies ägare Craig Armstrong åker på sina vandrings- och klättrings-äventyr får Millie följa med i sin husses ryggsäck.  

  3. Lilikoi & Rella

  @lilikoi_rella

  Den här lyckligt lottade pälsbollsduon lever livet bland palmer och paradisstränder på Oahu, Hawaii. 

  4. Miami

  @miami_traveller_dog
  Chihuahuan Miami är baserad i Italien men när han inte lever la dolce vita i hemlandet glider han runt i världen och bor på fem-stjärniga hotell, poserar framför landmärken och njuter av alla förmåner som kommer med ett lyxigt jetsetliv. 

  5. Loki

  @loki

  Äventyren tillsammans med husse Kelly Lund har gett malamute/sibirisk-husky/polarvargs-blandningen över 2 miljoner följare. På Instagram kan du följa dem i ur och skur när de upptäcker de vackra omgivningarna i bergen i Colorado.

  6. Max och Louis

  @max_et_louise

  Tillsammans med sin husse Thiago Ferria som är frilansande reseskribent baserad i Portugal har de vattenälskande hundarna Max, Louis och nu även John badat på stränder i allt från Venezuela till Italien och USA. Det är en gullig trio man bara vill se mer av!

  7. Henry och Baloo

  @henrythecoloradodog

  Följ bästa vännerna Henry (hunden) och Baloo (katten) på deras äventyr i vildmarken. De kommer lysa upp skrollandet i Instagram med sina härliga resor och bilder. 

  8. Lovis

  @lovis_adventures

  Den här beresta skönheten tillhör ingen mindre än Vagabonds återkommande skribent Karin Wallén. Lovis följer med matte Karin på resor runt i Europa, åker tåg i Holland, käkar våfflor i Oslo och blöter tassarna i Alpsjöar.

  9. Camping with dogs 

  @campingwithdogs är ett samlingskonto för alla vandrings- och campingsfantaster där ute som älskar att ta med sina fyrbenta vänner ut på äventyr. Det finns även en svensk variant: @vandramedhund

  10. Miso Soup

  @misosouptravels

  Den här håriga globetrottern hör hemma i Italien men har fått följa med sin husse på diverse resor runt Europa och över Atlanten. På sitt konto kan hon ses posera framför kända byggnader som Eiffeltornet, Colloseum i Rom och Katedralen i Milan, för att nämna några. 

  11. Hamlet

  @hamlet_the_beach_hog

  Den här glada grisen heter Hamlet och bor med sin matte på Jungfruöarna. Eftersom matte Megan Peabody är flygrädd brukar Hamlet få följa med upp i luften som stöd. 

  12. Bolt och Keel 

  @boltandkeel

  Bröderna Bolt och Keel är två äventyrliga katter som reser runt i Kanada med sina människor. Genom snö och skog med sele och i kajaker med flytvästar – de sätter verkligen klös på vardagen. Målet är att vara med på den amerikanska talk-showen Ellen DeGeneres Show.

  13. Hedersomnämnande: Marcus Westberg

  @marcuswestbergphotography

  Vagabonds skribent och fotograf Marcus Westberg älskar djur och natur. Hans Instagramkonto svämmar över av riktigt coola bilder från resor genom Afrika, prisvinnande bilder på djur och filmer från hans vardag som frilansfotograf och skribent. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!