• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • De här smarta resväskorna gör ditt liv – och din resa – så mycket lättare

  Säg hejdå till urladdade mobiltelefoner på flygplatsen. De här stilrena resväskorna från Raden löser två av de mest vanligaste problemen man kan ha när man är ute på resande fot.

  De här smarta resväskorna gör ditt liv – och din resa – så mycket lättare

  Varför ska en resväska bara vara en behållare för kläder och prylar när den kan vara så mycket mer? 

  Det amerikanska märket Raden tar resväskor till en helt ny nivå med sina innovativa idéer och teknik och har redan blivit en hypad nykomling i resevärlden.

  Modellen släpptes för drygt 10 månader sedan och i dagsläget står redan över 10 000 personer på väntelistan. Enligt NY York Post återfinns flera celebriteter som Oprah Winfrey, aktrisen Jessica Alba och modellen Gigi Hadid med bland de som fattat tycke för den smarta resväskan. 

   

  Det är inte helt svårt att förstå varför så många redan skrivit upp sig på väntelistan.

  Förutom en inbyggd våg är väskorna dessutom utrustade med portabla batteriladdare med inte en ­– utan två usb-portar. Med dessa finesser kan man alltså slippa oron för otrevliga överraskningar som dyra extraviktsavgifter och olägliga mobilhaverier.  

  Väskorna i det stöttåliga materialet polykarbonat kommer i 10 färger, med antingen matt eller glansig ytan, men allra populärast är den ljusrosa varianten i glansigt material. 

  Förutom olika färger kommer de även i två olika storlekar – en kabinväska och en väska för incheckat bagage. Dessutom är de superlätta och väger endast 5,6 respektive 3,8 kg. 

  Tack vare en app som du kopplar ihop med väskans närhetssensorer via Bluetooth kan du även se var den befinner sig. Appen visar även aktuella väderförhållanden, trafikvarningar och flygdetaljer. 

  Priserna går från 2649 kr för den mindre väskan och upp till 6241 kr för den större väskan, och kan beställas från bland annat Net-a-porter, då Raden själva inte fraktar till Sverige. Första skeppningen sker inte förrän i april. Men den som väntar på något gott… 

  Gilla Vagabond på Facebook för fler sådana här artiklar i ditt flöde. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!