• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Så reser vi i framtiden – med schyst avtryck

  Hur reser man hållbart? Det ska Vagabonds och tidningens Caminos medarbetare diskutera på scen i Stockholm i november. Kom och lyssna och bli en något mer klimatsmart resenär!

  Så reser vi i framtiden – med schyst avtryck
  Hur ser det hållbara resandet ut år 2030? Den frågan försöker Vagabonds medarbetare besvara på seminariet 17 november. Foto: Fololia

  Per J Andersson, Vagabond.

  Är du intresserad av hållbar turism? Missa då inte Schyst resandes studentseminarium på ABF på Sveavägen i Stockholm den 17 november på temat Destination framtiden – med schyst avtryck.

  Under dagen kommer vi att titta närmare på hur turismen kan bidra till en hållbar utveckling. Hur alkoholflödet på semestern påverkar de platser vi besöker är ett av de ämnen som tas upp. Till vår hjälp har vi flera experter som kommer att dela med sig av den senaste forskningen på området.

  Johanna Stål, Camino Magasin.

  Kitty Jutbring och Manne Forssberg från podden Askalas sänder live från scen och vi kommer att få höra röster inifrån turismbranschen i Thailand.

  Det blir också en spaning in i resebranschens framtid, där Per J Andersson från Vagabond och Johanna Stål från Camino Magasin slår sina hjärnor ihop för att förutspå kommande trender och besvara frågan: Hur ser det hållbara resandet ut år 2030?

  För turistlärare erbjuds dessutom en lärarworkshop.

  Seminariet riktar sig framför allt till turiststudenter, men är öppet för alla som vill lära sig mer om hållbar turism. Det kostar inget.

  Boka plats

  Boka din kostnadsfria biljett här.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!