• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Topp 3: Charmiga hotell i Amsterdam som inte ruinerar dig

  Lyxigt, men inte allt för dyrt. Här listar vi tre snygga hotell i Amsterdam där du får mycket för pengarna.

  Topp 3: Charmiga hotell i Amsterdam som inte ruinerar dig
  Hotel Estheréa. Foto: Press

  Hotel Estheréa – vid äldsta kanalen 

  Detta boutique-hotell ligger vid Amsterdams äldsta och största kanal. Dam-square, centralstationen, shopping och museum ligger inom promenadavstånd från Hotel Estheréa. Lyxiga material återfinns i detta hotell med tjocka tapeter, dyra mattor och extravaganta tapeter med mönster som blommor och fiskar. Här finns 93 rum att checka in i – och två stora sviter. 

  Hotel Arena – ombyggt barnhem 

  Detta fyrstjärniga hotell i östra Amsterdam, ligger vackert beläget vid en liten sjö strax utanför stadskärnan. Rummen är små men fräscha och har högt i tak. Tidigare brukade byggnaden vara ett barnhem, och vissa trappor och korridorer är branta, vilket gör att hotellet inte är det bästa för dem med framkomlighetsproblem. Här finns även en uteservering och en trevlig fine-dining restaurang där grönsaker och smaker från Medelhavet står i fokus. 

  The Hoxton – snyggt designhotell 

  Detta snygga designhotell ligger mitt i kvarteret De 9 Straatjes. I närheten finns flera caféer och barer som lockar ut dig från de snygga rummen. Missa inte att föreviga ditt besök i fotoautomaten som ligger i entrén. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!