• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Krakows bästa hotell – under tusenlappen

  En weekend till Krakow bjuder på kontraster mellan gammalt och nytt. Dessutom – lyxigt boende för förhållandevis små summor. Här kommer våra bästa tips på prisvärda hotell i Krakows historiska stadskärna.

  Krakows bästa hotell – under tusenlappen
  Fin fasad på lägenhetshotellet Antique Apartments. Foto: Pressbilder.

  Antique Apartments Plac Szczepanski

  Ett lägenhetshotell i Gamla stan som ligger i ett vackert 1800-talshus. Har totalt 15 lägenheter som alla är inredda i olika (oftast) moderna stilar. Ett toppenval om man reser i ett större sällskap eller om man bara vill ha möjlighet att laga mat själv. Erbjuder gratis wi-fi, frukost och cykeluthyrning. 

  Hotel Rt Rezydent

  Bekvämt tre-stjärnigt hotell med 59 rum med ett fantastiskt läge i Gamla stan. Har även en gedigen polsk frukostbuffé med korvar, skinkor och ostar.

  Aparthotel Stare Miasto

  Ytterligare ett prisvärt lägenhetshotell som ligger centralt beläget i Gamla stan, endast ett par minuter gångväg från stora torget. De 18 lägenheterna är ljusa, har högt i tak, och är snyggt inredda med trägolv och moderna materialval med industrikänsla. Finns bar och ett café som har schyssta smoothies. Fräsch frukost går att köpa a la carte. Många av lägenheterna har även jacuzzis.

  Hotel Polski Pod Białym Orłem

  Charmigt hotell som har stora muralmålningar i varje rum. Boutiquehotellet har fyra stjärnor och ligger precis vid det gotiska tornet Florians port. Erbjuder upphämtning från flygplatsen och har en restaurang som serverar polska rätter. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!