• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Nya spa-anläggningen i Skottland – drömmen för alla som älskar gin

  Gin-älskare se hit! På den nyöppnade anläggningen Gin Spa i Glasgow kan ni skämma bort er själva med allt som hör den enbärsdoftande drycken till.

  Nya spa-anläggningen i Skottland – drömmen för alla som älskar gin
  Intresset för gin har skjutit i höjden under de senaste åren. Framförallt i Storbritannien men även i Sverige. Foto: Istock.

  Om ni inte hade en anledning till att besöka Skottlands största stad kanske ni har det nu. Anledningen heter Gin Spa – ett nyöppnat hälsocenter med botanisk twist i det trendiga kvarteret Merchant City som erbjuder fotmassager, pedikyr och andra skönhetsbehandlingar. 

  Storbritanniens första gin-spa har öppnat. Foto: The Gin Spa.

  Enligt The Independent kan man även välja spa-paket som till exempel, glad, aktiv eller harmonisk, beroende på vilken sinnesstämning man vill hamna i. Samtliga behandlingar är berikade med botaniska ingredienser som är vanliga i gin. 

  Glasgow och Skottland passar inte bara för den som gillar gin, utan är även en populär destination bland whisky-fantaster. Foto: Istock.

  Bakom anläggningen står grundarna till den populära pubkedjan Gin71 som bland annat anordnar ginprovningar och andra "ginfluerade" event.

  Tyvärr (kanske) går det inte att bada i drycken – men misströsta ej – med varje behandling serveras en generös cocktaildryck förstärkt med den genomskinliga spriten. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!