• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Norge: Flyg så mycket du vill i sommar

  Upptäck magnifika fjordar, gå på tur i midnattssol ovanför polcirkeln eller åk på valsafari. Det norska flygbolaget Widerøes erbjuder en biljett som låter resenärer flygluffa från norr till söder med obegränsade resor under två veckor.

  Norge: Flyg så mycket du vill i sommar
  Sommar i Lofoten. Foto: Istock

  Med "Norge Rundt-billetten" kan resenärer nå 42 destinationer runt om i landet. Biljetten räcker för två veckor och är tillgänglig mellan den 1 juli och 31 augusti. 

  Flygbolaget har även listat inspiration till vad man kan uppleva och vilka flygplatser som ligger närmast. Vill man till exempel surfa tipsar de om Stavanger, där man också kan åka vidare för att se den spektakulära fjällplatån Preikestolen.

  Är man ute efter skärgård tipsar de om Trondheim och om man vill se Geirangerfjorden och Trollstigen är Ålesund det bästa alternativet. Vill man istället uppleva Norges vackra fjällvärld till fots tipsar de bland annat om Tromsø och de orörda Lyngsalpene. 

  Foto: Istock

  Flygbolaget har delat in Norge i tre olika zoner och vill man flyga över hela landet kostar biljetten cirka 5 000 svenska kronor för en vuxen. Man kan även välja att flyga i bara en eller två zoner. 

  Mer info på: wideroe.no

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!