• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Indien kommer till Kungsträdgården

  Lördagen 25 maj är det dags igen för Indien att invadera Kungsträdgården i Stockholm. Mat, yoga, musik, dans, chai, vimmel och föredrag om indiska tågresor.

  Indien kommer till Kungsträdgården
  I slutet av maj behöver du inte resa till Indien för att uppleva indiska smaker, dofter, färger och ljud. Det räcker att du tar dig till Kungsan. Foto: Per J Andersson

  Namaste Stockholm arrangeras i Stockholm för sjätte året i rad,.

  Börja dagen med yoga. Fortsätt med att gå runt mellan tälten med indisk snabbmat och Indienspecialiserade researrangörer, kolla dansshower, lyssna på musik. Kort sagt: ha en skön indisk kulturupplevelse utan att behöva resa till Indien

  Indiska kulturfestivalen Namaste har arrangerats årligen sedan sex år tillbaka och lockar tusentals mat-, kultur- och ressugna besökare.

  Två punkter på programmet är SVT:s Indienkorre Malin Mendels föredrag klockan 17.00 om mat och yoga och Vagabondmedarbetaren Per J Anderssons klockan 16.00 om indiska tågresor. Båda hålls i So Stockholm Gallery, en glaspaviljong på parkens västra långsida.

  Per lovar att du med hjälp av en berättelse och bilder får följa med på Ökenexpressen till Jaisalmer, bergståget till Darjeeling och det ångloksdrivna tåget på kuggstångsbanan upp till den före detta brittiska rekreationsorten Ooty i Nilgiribergen. 

  Hela programmet finns på festivalens hemsida.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!