• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 4 lyxiga paradisöar du kan hyra

  Har du en dröm att bo på på en egen ö? Nu kan du komma närmare den drömmen. Bokningssajten Vrbo tipsar om fem privata öar som går att hyra.

  4 lyxiga paradisöar du kan hyra
  Ta det lugnt på din helt egna ö. Foto: Homeaway/758309vb

  Vill du ta vara på lugnet och hyra en egen ö eller vill du ta med hela släkten på ett lyxigt äventyr? Bokningssajten Vrbo tipsar om fyra privata öar som går att hyra.

  1. Royal Island, Bahamas

  Foto: Homeaway/4746208

  Foto: Homeaway/4746208

  Royal Island i Bahamas lever upp till sitt namn. De fem husen belägna på ön är dina om du väljer ön som resmål. Kanske som destinationen för bröllopet eller det storslagna födelsedagsfirandet då husen rymmer 16 gäster. Med en egen beach club och en privat kock behöver man inte tänka på måsten utan bara fokusera på att njuta av havet och sällskapet.

  • 169 674 kronor genomsnitt/natt

  Läs mer här. 

  2. Placencia, Belize

  Foto: Homeaway/758309vb

  Foto: Homeaway/758309vb

  Vad skulle du ta med dig till en ö mitt ute i ingenstans? I det här fallet räcker det med badkläder eftersom allt annat redan ingår i hyran. På den här ön i Belize har gäster tillgång till kock, servicepersonal och motorbåt för dagsutflykter i området.

  • 29 811 kr genomsnitt/natt

  Läs mer här.

  3. Placencia, Belize

  Foto: Homeaway/1510149vb

  Foto: Homeaway/1510149vb

  Lyx, lyx, lyx! Några simtag bort ligger korallreven för snorkling och förutom de unikt designade sviterna finns även pingis- och biljardbord. En 20-minuter lång båtresa tar besökare till Belize Barrier Reef för ännu mer av regionens berömda vattenlevande ekosystem. Med allt detta behöver man kanske inte lämna sin privata ö, men bara en kort båtfärd bort ligger charmiga Placencia Village.

  • 43 068 kr genomsnitt/natt

  Läs mer här.

  4. Exuma, Bahamas

  Foto: Homeaway/4479089

  Fyra strandremsor bara till ditt förfogande! På en liten ö utanför Bahamas får du tillgång till tre mindre hus samt boendets huvudbyggnad där middagsbordet i köket har plats för upp till 14 gäster. Gäster får även tillgång till husets egen golfbil för att kunna utforska ön.

  • 26 735 kr genomsnitt/natt

  Läs mer här.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!