Annons
Annons
Nyhet

I Da Vinci-kodens fotspår

Nu kan du vandra i DaVinci-kodens fotspår med en filmkarta framtagen av Brittiska Turistbyrån. Kartan är gratis och guidar till alla filmens inspelningsplatser i Storbritannien. Gary Robson, Nordenchef för Brittiska Turistbyrån, menar att många turister redan idag besöker platser från filmen och att intresset ökar. – Antalet besökare till Rosslyn Chapel utanför Edinburgh har tredubblats

Text: Redaktionen • 2006-05-10 Uppdaterad 2006-05-10

Nu kan du vandra i DaVinci-kodens fotspår med en filmkarta framtagen av Brittiska Turistbyrån. Kartan är gratis och guidar till alla filmens inspelningsplatser i Storbritannien. Gary Robson, Nordenchef för Brittiska Turistbyrån, menar att många turister redan idag besöker platser från filmen och att intresset ökar.
– Antalet besökare till Rosslyn Chapel utanför Edinburgh har tredubblats sedan boken kom ut 2003 och med filmatiseringen förväntas besöksantalet öka ytterligare, säger Gary Robson.
Brittiska Turistbyrån arbetar på uppdrag av den brittiska regeringen för att marknadsföra varumärket Storbritannien i Sverige. Satsning på Da Vinci-koden är den hittills största satsningen man gjort kring en film.


Text: Redaktionen • 2006-05-10
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top