Annons
Annons
Nyhet

Inställda Londonflyg på grund av terrorhot

Heathrowflygplatsen i London är tills vidare helt stängd för inkommande flyg sedan brittiska polisen avslöjat försök att spränga flera flygplan i luften. Passagerare på väg till London väntar på flygplatser runt om i Europa på att trafiken ska starta igen. Alla flyg från Arlanda, Landvetter och Sturup till Heathrow stod ännu på torsdagseftermiddagen stilla på

Text: Redaktionen • 2006-08-10 Uppdaterad 2006-08-10

Heathrowflygplatsen i London är tills vidare helt stängd för inkommande flyg sedan brittiska polisen avslöjat försök att spränga flera flygplan i luften. Passagerare på väg till London väntar på flygplatser runt om i Europa på att trafiken ska starta igen.

Alla flyg från Arlanda, Landvetter och Sturup till Heathrow stod ännu på torsdagseftermiddagen stilla på marken och väntade på besked på att få lyfta. Några flyg var helt inställda.

Är du på väg till London? Aktuell information om flygavgångar från svenska flygplatser till London hittar du på http://www.lfv.se/.

Terroristerna planerade att ta ombord sprängladdningar i handbagage, enligt Londonpolisen. Laddningarna skulle detoneras när planen befann sig i luften.

Enligt brittiska tv-kanalen Sky News källor skulle minst sex flygplan attackeras. 21 personer har hittills gripits i samband med tillslaget mot terroristerna.


Text: Redaktionen • 2006-08-10
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top