Annons
Annons
Nyhet

Historiska resor

En guidning i Revolutionens Paris av historikern Herman Lindqvist eller en tur i 1900-talets Wien, Bratislava och Budapest med Kjell Albin Abrahamsson. Det är bara några av de upplevelser nystartade researrangören Historiska Resor erbjuder. Historiska Resor är en sammanslagning av förlaget Historiska Media och Kinaresor som tillsammans vill erbjuda resor med kvalificerat innehåll. – Grunden

Text: Redaktionen • 2006-09-20 Uppdaterad 2006-09-20

En guidning i Revolutionens Paris av historikern Herman Lindqvist eller en tur i 1900-talets Wien, Bratislava och Budapest med Kjell Albin Abrahamsson. Det är bara några av de upplevelser nystartade researrangören Historiska Resor erbjuder.
Historiska Resor är en sammanslagning av förlaget Historiska Media och Kinaresor som tillsammans vill erbjuda resor med kvalificerat innehåll.
– Grunden för framgång ligger i väl valda resmål samt kvalificerade och engagerade kunskapare, och det fÙ?r vi genom samarbetet med Historiska Media. Många kända namn finns med som “reseledare”, men också hittills ganska okända men oerhört kunniga personer, säger Kinaresors VD Per Camenius.
Andra resor som företaget erbjuder från start är “Antika och klassiska Rom”, “Indien: moguler, maharadjor och ferengis” och exempelvis “Tsarens guld – med specialtåg längs Transsibiriska järnvägen”.
Under 2007 planeras dessutom svenska temaresor som “Dackes, Linnés, Mobergs och glasbrukens Småland” samt “Historiska Uppsala och Linné”


Text: Redaktionen • 2006-09-20
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top