Annons
Annons
Nyhet

Trump satsar på Finland

Den amerikanske finansmannen Donald Trump planerar att bygga en semesterby i finska Lappland. Semesterbyn är tänkt att ligga norr om polcirkeln någonstans i närheten av Rovaniemi. Där ska man kunna ägna sig åt aktiviteter som utförsåkning, hundspann, fjällvandring och pimpling samt beskåda norrsken och/eller midnattssolen. Det är Trumps fastighetsfinansieringsföretag Trump Mortgage som ligger bakom projektet

Text: Redaktionen • 2006-09-21 Uppdaterad 2006-09-21

Den amerikanske finansmannen Donald Trump planerar att bygga en semesterby i finska Lappland. Semesterbyn är tänkt att ligga norr om polcirkeln någonstans i närheten av Rovaniemi. Där ska man kunna ägna sig åt aktiviteter som utförsåkning, hundspann, fjällvandring och pimpling samt beskåda norrsken och/eller midnattssolen.

Det är Trumps fastighetsfinansieringsföretag Trump Mortgage som ligger bakom projektet som går under namnet Lapland Chalets & Condominiums och beräknas kosta 350 miljoner kronor.

Dagens Industri skriver att Trump Mortgage tycker att Lappland är ett snabbväxande semestermål som erbjuder ett lockande placeringsalternativ.


Text: Redaktionen • 2006-09-21
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top