Annons
Annons
Nyhet

Äventyrsresor satsar på vandringar

Äventyrsresor satsar stort på vandring nästa år. I sin nya katalog fördubblar de utbudet av vandringsresor. Men övernattningar i tält är inget som intresserar. – Vi märker att våra kunder vill göra ordentliga vandringar, men på kvällen vill man ändå sova i en skön säng, säger Cecilia Eriksson på Äventyrsresor. Totalt anordnar Äventyrsresor 22 vandringsresor

Text: Redaktionen • 2006-11-10 Uppdaterad 2006-11-10

Äventyrsresor satsar stort på vandring nästa år. I sin nya katalog fördubblar de utbudet av vandringsresor. Men övernattningar i tält är inget som intresserar.
– Vi märker att våra kunder vill göra ordentliga vandringar, men på kvällen vill man ändå sova i en skön säng, säger Cecilia Eriksson på Äventyrsresor.

Totalt anordnar Äventyrsresor 22 vandringsresor år 2007. Havsvandring på The Whale Trail i Sydafrika är en av nyheterna. Där finns gott om valar, delfiner och växter och ont om människor. Området är helt obebott och endast en grupp i taget släpps i på vandringsleden.

Även Nya Guinea är med katalogen igen efter ett uppehåll i tre år. Vandringen går till trädhusfolket som lever i skogen utan några större kontakter med omvärlden.
– Det är en mycket populär resa. Den är redan fullbokad och har en lång väntelista med kunder som vill följa med, säger Cecilia Eriksson.

Bland övriga nyheter märks Kuba, Nepal och en ny vandring i Italien med fokus på Toscana och Elba.

Text: Ulrika Sjöblom


Text: Redaktionen • 2006-11-10
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top