Annons
Annons
Nyhet

Semester för den aktiva

En semester fylld av fysisk aktivitet och föreläsningar om tränings-, kost- och näringslära. Det är vad researrangören Scandinavian Training Camp erbjuder i sin nya katalog för 2007. Resorna går till Monte Gordo på Algarvekusten i Portugal och riktar sig mot både privatpersoner, företag och idrottsklubbar. Scandinavian Training Camp arrangerar bland annat ledarledda löpningsturer, stavgång, jympa

Text: Redaktionen • 2006-12-11 Uppdaterad 2006-12-11

En semester fylld av fysisk aktivitet och föreläsningar om tränings-, kost- och näringslära. Det är vad researrangören Scandinavian Training Camp erbjuder i sin nya katalog för 2007. Resorna går till Monte Gordo på Algarvekusten i Portugal och riktar sig mot både privatpersoner, företag och idrottsklubbar.

Scandinavian Training Camp arrangerar bland annat ledarledda löpningsturer, stavgång, jympa och stretchningspass. De ordnar också temaveckor med fokus på till exempel löpning eller stavgång.
En nyhet inför 2007 är att deltagarna kommer att ha tillgång till en nyöppnad simanläggning.
– Det öppnar för ännu en bra motionsform, säger Patrik Yderberg på Scandinavian Training Camp.
En annan nyhet på schemat är ett pass där man kan gå eller springa på leder uppe i bergen.
– Vi körde den några gånger redan i år och det är nog den turen som de flesta enskilda individerna tyckte var trevligast, säger Patrik Yderberg.


Text: Redaktionen • 2006-12-11
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top