Annons
Annons
Nyhet

Hyr ett helt vandrarhem

Svenska Turistföreningen (STF) lanserar nu konceptet “hyr hela huset” som innebär att en grupp kan få ett helt STF-vandrarhem för sig själv. Det vänder sig till såväl företag som idrottslag, kompisgäng, bröllopssällskap, föreningar och skolklasser. – En grupp får rätt till hela vandrarhemmet och kan samlas i avskildhet i en eller flera dygn, säger Pia

Text: Redaktionen • 2007-02-22 Uppdaterad 2007-02-22

Svenska Turistföreningen (STF) lanserar nu konceptet “hyr hela huset” som innebär att en grupp kan få ett helt STF-vandrarhem för sig själv. Det vänder sig till såväl företag som idrottslag, kompisgäng, bröllopssällskap, föreningar och skolklasser.
– En grupp får rätt till hela vandrarhemmet och kan samlas i avskildhet i en eller flera dygn, säger Pia Jönson Rajgård, chef för STFs vandrarhemsverksamhet.
STF:s vandrarhem finns över hela landet, i både storstäder och på landet, på öar och i fjällen. Många är inrymda i annorlunda byggnader som fartyg, tåg, fyrvaktarbostäder, kolarkojor, fängelser och herrgårdar. Majoriteten av vandrarhemmen är öppna året runt.


Text: Redaktionen • 2007-02-22
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top