Annons
Annons
Nyhet

Ving startar charter till Kapstaden

Det kommer att finnas flera olika möjligheter att kombinera Kapstaden med Garden Route, vindistrikten och safaris. Sydafrika är inget typiskt sol-och-bad-resmål. Även om klimatet är behagligt under den svenska vintern så ska man resa hit för att se och uppleva mycket under sin semester. – Vi ser en ökad efterfrågan på resmål som erbjuder mycket

Text: Redaktionen • 2007-02-22 Uppdaterad 2007-02-22

Det kommer att finnas flera olika möjligheter att kombinera Kapstaden med Garden Route, vindistrikten och safaris.
Sydafrika är inget typiskt sol-och-bad-resmål. Även om klimatet är behagligt under den svenska vintern så ska man resa hit för att se och uppleva mycket under sin semester.
– Vi ser en ökad efterfrågan på resmål som erbjuder mycket upplevelser. Sydafrika har en svårslagen kombination av allt från mat- och vinupplevelser till storslagen natur, safaris och en nutidshistoria som berört oss alla, säger Lisa Lenneman, informatör på Ving.

Hög kvalitet och bra prisnivå på framför allt mat och vin har gjort att många har velat besöka Sydafrika har ökat de senaste åren. Ett startpaket med flyg tur-och-retur och boende tre dagar i Kapstaden kommer att kosta från 9 000 kronor.

Förutom Kapstaden i Sydafrika kommer Ving till nästa vinter även att starta direktflyg till Saigon i Vietnam, Mombasa i Kenya och Las Vegas i USA.


Text: Redaktionen • 2007-02-22
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top