Annons
Annons
Nyhet

FlyMe i konkurs

Alla FlyMes flygningar är inställda med omedelbar verkan. Styrelsen tog beslutet om att begära bolaget i konkurs vid 22.30-tiden på torsdagskvällen, uppgav FlyMes vd Finn Thaulow till TT. – Vi har inte tillräckligt med likvida medel för att upprätthålla verksamheten. Passagerare som skulle flyga med bolaget under fredagen fick ett sms klockan 01.30 på natten

Text: Redaktionen • 2007-03-02 Uppdaterad 2007-03-02

Alla FlyMes flygningar är inställda med omedelbar verkan. Styrelsen tog beslutet om att begära bolaget i konkurs vid 22.30-tiden på torsdagskvällen, uppgav FlyMes vd Finn Thaulow till TT.
– Vi har inte tillräckligt med likvida medel för att upprätthålla verksamheten.

Passagerare som skulle flyga med bolaget under fredagen fick ett sms klockan 01.30 på natten om att bolagets flyg är inställda. Om passagerarna kommer att få sina pengar tillbaka kunde inte vd:n svara på under natten till fredagen.
– Vad som händer nu får konkursförvaltaren berätta om, sade han till TT.

Konkursen rör FlyMe Sweden som är ett dotterbolag till FlyMe Europe. Konkursen i dag omfattar alltså inte moderbolaget.

FlyMe har 220 anställda. Flygplatser runt om i Sverige fick först under natten mot fredagen information om att flygningarna hade ställts in.

FlyMe firade treårsjubileum på torsdagen. Enligt vd: Finn Thaulow kommer konkursen i ett läge där bolaget just började bli lönsamt.


Text: Redaktionen • 2007-03-02
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top