Annons
Annons
Nyhet

Resebyrån ställde in Senegalresa

Resenärerna fick ett brev med lördagsutdelning där företaget förklarade att de inte kunde genomföra resan på grund av problem med myndigheterna i Senegal. Go International lovar i brevet att återbetala pengarna för resan. – Vi kommer att hålla alla resenärer skadeslösa, sade Ulf Berg, vd på Go International, till Helsingborgs Dagblad på tisdagen. Ulf Berg

Text: Redaktionen • 2007-03-06 Uppdaterad 2007-03-06

Resenärerna fick ett brev med lördagsutdelning där företaget förklarade att de inte kunde genomföra resan på grund av problem med myndigheterna i Senegal. Go International lovar i brevet att återbetala pengarna för resan.
– Vi kommer att hålla alla resenärer skadeslösa, sade Ulf Berg, vd på Go International, till Helsingborgs Dagblad på tisdagen.
Ulf Berg säger till Helsingborgs Dagblad att anledningen till att det blivit tvingade att ställa in resan är att då företaget växt har Kammarkollegiet ställt krav på att företaget måste höja beloppet på sin resegaranti. Resegarantin ska skydda resenärer när bland annat paketresor ställs in eller avbryts.
Företagets hemsida är för tillfället nedstängd.

Relaterade artiklar:
Go international i konkurs


Text: Redaktionen • 2007-03-06
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top