Annons
Annons
Nyhet

Föräldrar röstade på bästa barnresmålen

50 000 föräldrar i Sverige med barn upp till 15 år har röstat på de bästa familjenöjena i Sverige. Nu har vinnarna av Stora barnsemesterpriset 2007 presenterats pÙ� sajten http://www.barnsemester.se. Bästa inomhuslekplats är Bushuset i Göteborg, bästa äventyrsbad inomhus är Gustavsvik. I klassen bästa äventyrsbad utomhus vann Skara Sommarland och bästa science center blev Universeum.

Text: Redaktionen • 2007-03-07 Uppdaterad 2007-03-07

50 000 föräldrar i Sverige med barn upp till 15 år har röstat på de bästa familjenöjena i Sverige. Nu har vinnarna av Stora barnsemesterpriset 2007 presenterats pÙ� sajten http://www.barnsemester.se.

Bästa inomhuslekplats är Bushuset i Göteborg, bästa äventyrsbad inomhus är Gustavsvik. I klassen bästa äventyrsbad utomhus vann Skara Sommarland och bästa science center blev Universeum. I konkurrens med alla större skidorter som Åre och Vemdalen blev bästa skidort för barnfamiljer Branäs.

Barnsemester.se är en semesterguide för familjer med barn 0-15 år. Barnfamiljer tipsar om, varnar för, recenserar och betygsätter attraktioner de har besökt.


Text: Redaktionen • 2007-03-07
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top