Annons
Annons
Nyhet

Ledningen för FlyMe kritiseras av grundaren

FlyMes grundare och tidigare vd Fredrik Skanselid kritiserar nu ledningens agerande i samband med nyemissionen och konkursen. FlyMe Sweden försattes i konkurs i fredags förra veckan. Fredrik Skanselid kritiserar att moderbolaget FlyMe Europe betalade 40 miljoner kronor i handpenning för en andel i ett brittiskt bolag. Beslutet om detta togs bara någon dag innan konkursen

Text: Redaktionen • 2007-03-07 Uppdaterad 2007-03-07

FlyMes grundare och tidigare vd Fredrik Skanselid kritiserar nu ledningens agerande i samband med nyemissionen och konkursen.

FlyMe Sweden försattes i konkurs i fredags förra veckan. Fredrik Skanselid kritiserar att moderbolaget FlyMe Europe betalade 40 miljoner kronor i handpenning för en andel i ett brittiskt bolag. Beslutet om detta togs bara någon dag innan konkursen var ett faktum.
Ekobrottsmyndigheten har inlett en förundersökning mot FlyMe efter konkursen i fredags. Till följd av Ekobrottsmyndighetens undersökning av flygbolaget har också Thommy Nilsson, som för bara några veckor sedan valdes in i styrelsen, hoppat av styrelsearbetet.
Konkursförvaltaren Rickard Ström, säger till DN:
– Vi för diskussioner med ett antal intressenter, konstruktiva diskussioner och jag har en förhoppning om att det blir ett kort scenario. Jag skulle vilja ha en strukturlösning för en affär den här veckan, det är en ambition och ett önskemål.

Relaterade artiklar:
FlyMe i konkurs
Så kan du som FlyMe-kund få pengarna tillbaka
Sterling vill ta över FlyMes kunder
SJ ger FlyMe-resenärer tågplatser


Text: Redaktionen • 2007-03-07
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top