Annons
Annons
Nyhet

Tågcharter söderut till sommaren

Redan nu till sommaren kan alltså svenska resenärer åka på en traditionell paketresa söderut, där boende, transfer och transport med tåg är inkluderat. I samarbetet syr Fritidsresor ihop själva paketet medan SJ står för transporten. Destinationen för premiäravgångarna är Verona/Gardasjön. – Satsningen känns helt rätt. Tågcharter ligger i tiden och är prisvärt. Dessutom är det

Text: Redaktionen • 2007-03-28 Uppdaterad 2007-03-28

Redan nu till sommaren kan alltså svenska resenärer åka på en traditionell paketresa söderut, där boende, transfer och transport med tåg är inkluderat. I samarbetet syr Fritidsresor ihop själva paketet medan SJ står för transporten.
Destinationen för premiäravgångarna är Verona/Gardasjön.
– Satsningen känns helt rätt. Tågcharter ligger i tiden och är prisvärt. Dessutom är det mer miljövänligt än flyget, säger Lottie Knutson informationsdirektör på Fritidsresor.
Priset för tågchartern till Italien kommer att ligga från 4998 kr. SJ tror tvärsäkert på att det finns en marknad för tågcharter.

Lanseringen av tågcharter är bara första steget i samarbetet mellan de bägge parterna. Nästa steg planeras redan till hösten då man hoppas kunna börja sälja rundresor med tåg genom Europa. I längden vill man också ge resenären möjlighet att få välja tåg eller flyg när man bokar något av Fritidsresors program.

– Om efterfrågan bara finns kan vi utveckla stora delar av vårt Medelhavsprogram så att resenären själv kan välja transportform. I framtiden kan vi förhoppningsvis också erbjuda mitt-emellan-alternativet, att åka tåg ner och sedan flyga hem, fortsätter Lottie Knutson.

Text: Emma Gullberg


Text: Redaktionen • 2007-03-28
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top