Annons
Annons
Nyhet

Fler tågcharterresor släpps till försäljning

I och med att de nya resorna släpps till försäljning finns nu resor under hela sommarsäsongen från 25 maj till 1 september. Resmålet Riva del Garda tillkommer med sex nya hotell. Tidigare kunde man boka till orterna Garda och Bardolino. Det som erbjuds är en traditionell paketresa där boende, transfer och transport är inkluderat. Nyheten

Text: Redaktionen • 2007-04-04 Uppdaterad 2007-04-04

I och med att de nya resorna släpps till försäljning finns nu resor under hela sommarsäsongen från 25 maj till 1 september. Resmålet Riva del Garda tillkommer med sex nya hotell. Tidigare kunde man boka till orterna Garda och Bardolino.

Det som erbjuds är en traditionell paketresa där boende, transfer och transport är inkluderat. Nyheten är bara att här är det tåg som är färdsättet i stället för flyget. Intresset för detta har visat sig vara stort.

– Vi har jobbat hårt för att få fram nya platser men inte hunnit med i samma takt som efterfrågan, säger Christian Clemens, Sverigechef för Fritidsresor.

Tåg chartern har fått många bokningar från Göteborgs- och Stockholmstrakten. Men även personer som bor så långt norrut i Sverige som i Bollnäs har visat intresse. Eftersom tågresorna utgår från Malmö måste dessa resenärer ta sig ned dit först. Bland de som bokar finns personer som söker ett lugnt restempo, men också de som är flygrädda, säger Christian Clemens.

Tågcharter söderut till sommaren


Text: Redaktionen • 2007-04-04
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top