Annons
Annons
Nyhet

Kuoni lanserar trädgårdsresa till Kina

För första gången arrangeras en resa enligt temat på en av Östasiatiska museets kommande utställningar, “I Kinas trädgårdar”. Besökare av utställningen och trädgårdsintresserade har då möjlighet att uppleva museets utställning i verkligheten. Trädgårdsexperten Anna-Lena Wibom, som är initiativtagare till utställningen, har tillsammans med Kuonis personal skräddarsytt denna resa, som enligt Kuoni går till några av

Text: Redaktionen • 2007-04-13 Uppdaterad 2007-04-13

För första gången arrangeras en resa enligt temat på en av Östasiatiska museets kommande utställningar, “I Kinas trädgårdar”. Besökare av utställningen och trädgårdsintresserade har då möjlighet att uppleva museets utställning i verkligheten. Trädgårdsexperten Anna-Lena Wibom, som är initiativtagare till utställningen, har tillsammans med Kuonis personal skräddarsytt denna resa, som enligt Kuoni går till några av Kinas vackraste och mest berömda trädgårdar.

Under två veckor kommer resenärerna att besöka trädgårdar i städerna Beijing, Suzhou och Shanghai. En del av trädgårdarna finns med på UNESCOs världsarvslista. I rundresan ingår även flera av de klassiska Kinesiska sevärdheterna som den Kinesiska muren och Den förbjudna staden.

Anna-Lena Wibom har sedan 80-talet besökt Kina flera gånger för att studera flora och fauna. Tillsammans med en Kina-guide bidrar hon med sin specialistkompetens under resan.


Text: Redaktionen • 2007-04-13
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top