Annons
Annons
Nyhet

Ving lanserar ny hotellkedja

Sedan 40 år tillbaka har Ving det så kallade Sunwing Resorts, hotell som riktar sig till barnfamiljer. Sunprime Resorts har istället personer som reser utan barn i fokus. De ska erbjuda en bekväm vistelse, utan lyxpriser. – Hotellet är den viktigaste konkurrensfaktorn inom resebranschen. Det är ofta hotellet man berättar om när man kommer hem

Text: Redaktionen • 2007-05-28 Uppdaterad 2007-05-28

Sedan 40 år tillbaka har Ving det så kallade Sunwing Resorts, hotell som riktar sig till barnfamiljer. Sunprime Resorts har istället personer som reser utan barn i fokus. De ska erbjuda en bekväm vistelse, utan lyxpriser.

– Hotellet är den viktigaste konkurrensfaktorn inom resebranschen. Det är ofta hotellet man berättar om när man kommer hem från semesterresan, hotellet är alltså ett resmål i sig, säger Eivor Andersson, vd på Ving och MyTravel i Sverige.

I Playa del Ingles, Gran Canaria, renoveras ett gammalt Sunwing Resort och blir det nya Sunprime Resort. Hotellet kommer att rymma 200 rum. Den nordiska designen är en viktig del i konceptet. Tanken är att skapa en plats för vila, men man ska också genom hotellets service kunna prova på sådant man aldrig hinner med hemma: personlig träning, stavgång, mountainbike etc.

Hotellet i Playa del Ingles öpnnas den 24 oktober. Under vintern 08/09 räknar Ving med att öppna ytterligare två hotell, ett i Phuket, Thailand, och ett på Teneriffa. Inom fem år ska tio hotell stå klara inom det nya konceptet.

Text: Barbro Janson


Text: Redaktionen • 2007-05-28
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top