Annons
Annons
Nyhet

Kretaresa för singelföräldrar

– Vi ville hitta ett sätt att underlätta resandet för ensamstående föräldrar och ge extra service till dem som reser ensamma utan barn. Därför har vi skräddarsytt en resa just för dem, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo. Resan går till Kreta den 21 oktober, kostar knappt 7 000 kronor för en vuxen och ett

Text: Redaktionen • 2007-05-30 Uppdaterad 2007-05-30

– Vi ville hitta ett sätt att underlätta resandet för ensamstående föräldrar och ge extra service till dem som reser ensamma utan barn. Därför har vi skräddarsytt en resa just för dem, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

Resan går till Kreta den 21 oktober, kostar knappt 7 000 kronor för en vuxen och ett barn, och arrangeras i samarbete med sajten stockholmdater.com. Sajten beskrivs som “the playground for urban daters”, alltså en lekplats för den som dejtar i stan.

– Det är kanske lite okonventionellt att göra detta från Apollos sida. Men vi har arrangerat singelresor förut. Att resa är traditionellt ett bra sätt att träffa nya människor på, säger Kajsa Moström.


Text: Redaktionen • 2007-05-30
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top