Annons
Annons
Nyhet

Sveriges ambassad finns nu i Second Life

Utrikesminister Carl Bildt och Svenska institutets generaldirektör Olle Wästberg invigde ambassaden vid en ceremoni som sändes samtidigt i Second Life och i Budapest. Second life är den mest populära konstgjorda världen, med miljontals användare. Man kommer åt den via http://www.secondlife.com. Flera etablerade storföretag har valt att investera reklampengar i denna datorgenererade värld. Ambassaden har fått

Text: Redaktionen • 2007-05-31 Uppdaterad 2007-05-31

Utrikesminister Carl Bildt och Svenska institutets generaldirektör Olle Wästberg invigde ambassaden vid en ceremoni som sändes samtidigt i Second Life och i Budapest.

Second life är den mest populära konstgjorda världen, med miljontals användare. Man kommer åt den via http://www.secondlife.com. Flera etablerade storföretag har valt att investera reklampengar i denna datorgenererade värld.

Ambassaden har fått namnet Second House of Sweden, och är inspirerad av Sveriges ambassad i Washington DC, kallad House of Sweden. Här finns information om Sverige, utställningar, nyhetssändningar med mera.


Text: Redaktionen • 2007-05-31
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top