Annons
Annons
Redaktionen

Redaktionen

Nyhet

Nytt reseprogram i SVT

Onsdag 16 mars var det premiär för SVT:s nya magasin Resebyrån. Olle Palmlöf och Hélène Benno tar tittarna till populära resmål och tipsar om smultronställen.

Text: Redaktionen • 2011-03-15 Uppdaterad 2021-06-23

Nytt reseprogram i SVT
Onsdag 16 mars är det premiär för SVT:s nya magasin Resebyrån. Olle Palmlöf och Hélène Benno tar tittarna till populära resmål och tipsar om smultronställen.

Programserien ska ge tittarna fördjupade kunskaper om populära resmål. En del av vad som utlovas är resenyheter och studiosamtal med inbjudna gäster.

Hélène Benno är Gomorron Sveriges reseexpert och har gjort resereportage från hela världen. Olle Palmlöf har tidigare varit programledare för Faktum, CP-Magasinet och Böglobbyn. Carl Tofft, som tidigare gjort Musikministeriet, är producent för programmet och kommer bidra med en signerad krönika i varje avsnitt.

Resebyrån kommer att visas i nio veckovisa avsnitt under våren och lika många i höst. Förutom att besöka en vingård testar man en ny extremupplevelse i första programmet, som visas onsdag 16 april kl 20.00 i SVT2. Finns även att se på SVT Play i efterhand.

Foto: Carl-Johan Söder, SVT


Text: Redaktionen • 2011-03-15
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top