Nya direktflyg till Prag och Medelhavet

I vår kan du flyga nonstop till Prag från Umeå och till Malta, Sicilien och Kroatien från Göteborg.

Publicerad 2012-12-19 12:40

Bild 777754
Karlsbron i Prag. Nås snart med nonstopflyg från Umeå.
I vår kan du flyga nonstop till Prag från Umeå och till Malta, Sicilien och Kroatien från Göteborg.
Den 26 april startar Malmö Aviation flygningar mellan Umeå och Prag. Sträckan kommer att flygas under tre fredagar och tre söndagar till den 12 maj tur och retur-flygningar.
- Umeå har varit en viktig destination för oss under 10 år och vi kände att vi ville ge någonting tillbaka till hela regionen. I vanliga fall måste resenärerna byta flygplan när de reser från Umeå till Europa och därför är vi extremt glada att kunna erbjuda umeåborna direktflyg till en av Europas mest spännande städer. Prag är en stad som passar alla, oavsett intressen eller storlek på plånboken. Genom denna linje flyttar vi Västerbotten lite närmare Europa i vår, säger Henrik Löfberg på flygbolaget, enligt ett pressmeddelande.
I vår öppnar dessutom Ryanair tre linjer från Göteborg. De nya rutterna går till Malta, Trapani på Sicilien och Zadar i Kroatien. Förra veckan meddelade Ryanair att man också öppnar en linje till polska Krakow.
Linjen till Trapani öppnas den 31 mars och ska trafikeras torsdagar och söndagar. Rutterna till Mala och Zadar startas den 1 april och trafikeras måndagar och fredagar. Krakow-linjen öppnas den 2 april och trafikeras tisdagar, torsdagar och lördagar.

TEXT: TRAVEL NEWS
per@vagabond.se

Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Skriv kommentar
Namn
Nedanstående fråga hjälper oss att hålla spam borta från sidan.

Vad blir sextio plus noll? Skriv svaret i siffror:

Mer läsning

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.