• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Gratis plastikoperation ska locka turister till Thailand

  Behöver du semester? Och ett ansiktslyft?
  Nu har du chansen att slå två flugor i en smäll och dessutom få det gratis.

  Gratis plastikoperation ska locka turister till Thailand
  Foto: Thinkstock

  Thailands regering lyfte under onsdagen undantagstillståndet i Bangkok eftersom demonstrationerna i staden mattats av.

  Upploppen i Thailand har gjort att turismen minskat de senaste månaderna. Det har oroat de thailändska turistmyndigheterna som nu tagit till ett nytt grepp för att locka fler besökare till landet.

  I en kampanj på nätet anordnar de en skönhetstävling för utländska kvinnor mellan 25 och 45 år. För att delta ska man skicka in porträttbilder, fylla i en hälsoenkät samt berätta varför man behöver ett ansiktslyft.  

  Tre finalister kommer att utses och få ett gratis ansiktslyft. Därefter kommer de att få resa runt i landet och följas av ett filmteam. Filmerna kommer att läggas upp på en hemsida där allmänheten kan rösta på sin favorit.

  Den slutliga vinnaren kommer sedan att vinna en semester på en av landets lyxresorter till ett värde av 5 000 dollar.

  Syftet med tävlingen är att lyfta den medicinska turismen i Thailand som redan nu är ett stort resmål för plastikoperationer. Förra året besökte uppåt 1,2 miljoner personer landet för att göra en plastikoperation, vilket är omkring tio procent av världens medicinska turism, uppger CNN.

  Även de som röstar har möjlighet att vinna resor. Så är du inte intresserad av att få ett ansiktslyft men gärna vill vinna en lyxig semesterresa – gå in på Thailand Extreme Makeovers hemsida och rösta på vem du tycker ska vinna.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!