• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Sexresor ska rädda Danmarks framtid

  Det föds allt färre danska barn vilket är ett hot mot landet och resebolagen, hävdar Spies.
  Nu inför företaget en ägglossningsrabatt för att vända trenden.

  I en kampanj på nätet uppmanar resebolaget danskarna att resa, ha sex och få barn för att rädda landet från avfolkning.

  Enligt Spies har danskarna 46 procent mer sex när de är på semester än i vardagslivet och vart tionde danskt barn blir till under semestern.

  I filmklippet på nätet förklarar de att semesterresor ökar mäns och kvinnors lust.

  – Att resa och få nya upplevelser påverkar relationer eftersom par ser varandra i ett nytt ljus. Det frigör endorfiner i hjärnan och skapar lust för sex, säger terapeuten Birgit Dagmar Johansen i klippet.

  Spies ger alltså en ägglossningsrabatt och tipsar om hur du lättare blir med barn. Bland annat uppmanas du skaffa koll på menstruationscykeln för att lyckas hitta den mest optimala tidpunkten för samlag, män ska undvika tajta byxor – även om de tycker att de ser bra ut – och man ska inte glömma att ha sex – utan skydd.

  Men resebolaget utesluter ingen. Personer som redan fått de barn de vill ha, par som har svårt att få barn på naturlig väg eller de som helt enkelt inte vill ha barn, kan också dra nytta av rabatten.

  Som Spies uttrycker det: "Allt handlar inte om att vinna, det handlar om att vara med och ha kul på vägen".

  Det finns dock möjlighet till en extra bonus för de som blir gravida under resan. De är med och tävlar om en barnvänlig semester och gratis blöjor i tre år.

  Läs mer:

  Blir du sugen på en romantisk vårweekend med din partner? Då kanske Köpenhamn kan vara ett alternativ. Kolla in Vagabonds miniguide här: 
  24 timmar i Köpenhamn

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!