• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Se Avicii på scen – på Ibiza

  Öar i Medelhavet förknippar man normalt inte med världskända musikartister. Men Ibiza är ett undantag. Där framträder DJ-stjärnor som Avicii, Armin Van Buuren och Hardwell i sommar.

  Se Avicii på scen – på Ibiza
  På Ibiza kan du se Avicii och flera andra dj-stjärnor i sommar. Foto: Thinkstock
  Avicii, Ibiza

  Kanske kan Avicii ta av sig toppluvan då han spelar på Ibiza i sommar.

  Partyön Ibiza, som är en del av ögruppen Balearerna där också Mallorca ingår, är tillbaka i de svenska charterbolagens reseutbud.

  Både Fritidsresor och Ving arrangerar i år sommarresor till den spanska medelhavsön. Ibiza är framför allt känt för nattliv och storslagna fester. Varje sommar lockar ön till sig några av världens största dj:s. I sommar gästas exempelvis ett av charterbolaget Vings hotell – Ushuaïa Ibiza Club – av världsstjärnorna Avicii, Hardwell och Armin Van Buuren. Men de spelar även på andra klubbar.

  Några av Ibizas största och mest kända klubbar, förutom Ushuaïa, heter Amnesia, Pacha och Privilege – den sistnämnda är världens största nattklubb med plats för 10 000 personer.

  Spelningar på Ibiza i sommar:

  26 juni–11 september
  Armin Van Buuren. Från slutet av juni fram till mitten av september bjuder utomhusklubben Ushuaïa på Armin Van Buurens A State Of Trance varje torsdag.

  24 juni–26 augusti
  I Am Hardwell på Ushuaïa. Den 24 juni tar Hardwell sin turné I Am Hardwell till utomhusklubben Ushuaïa. Den holländska DJ-stjärnan har de senaste åren blivit alltmer känd och nu kan man dansa till hans rytmer varje tisdag.

  29 maj–2 oktober
  David Guetta spelar på F*** Me I'm famous på Pacha på torsdagar. Här är man knappast ensam, F*** Me I'm famous-festerna är ofantligt populära på Ibiza.

  20 juli–31 augusti
  Avicii spelar sju söndagar i rad under bar himmel på Ushuaïa.

  25 juni - 3 september
  Axwell & Ingrosso på Ushuaïa. För andra året i rad kommer Axwell och Sebastian Ingrosso tillbaka till Ibiza och Ushuaïa. Varje onsdag är det dags för Departures med gäster som Alesso, Armand von Helden, Dirty South och Gorgon City.

  Läs mer

  Ibiza nytt resmål hos Ving.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!