Annons
Annons
Från 73 kronor per natt – på en sultanmadrass nära dig.

Från 73 kronor per natt – på en sultanmadrass nära dig.

Nyhet

Övernatta på Ikea med Airbnb

Har du alltid velat sova över på något av Ikeas enorma varuhus? Nu har du chansen – om du vill kombinera natten på Ikea med en resa till Australien. Möbeljätten låter tre familjer övernatta på ett varuhus i Sydney.

Text: Johanna Jackson • 2014-08-25 Uppdaterad 2014-08-25

Logiförmedlingssajten Airbnb har en rad udda boenden i sin portfölj och allt från omgjorda flygplan till författarbostäder och trädkojor går att boka med uthyrningssajten. Nu har sajten gått ihop med möbelvaruhuset Ikea som kommer låta tre familjer spendera natten på ett varuhus i Sydney.

Totalt tre rum finns tillgängliga den 31 augusti, var och en med en egen stil: modern elegans, rustik charm och “inner city living”.

För att få en chans att övernatta måste man delta i en tävling där man berättar om sin familj och motiverar varför man borde vinna övernattningen.

Ett plus är att inte vara medieskygg – villkor för natten på IKEA inkluderar nämligen att man deltar i ett medieevent. På bokningssajten får man även reda på att man måste vara beredd på att bli väckt påett anmärkningsvärt sätt.

“Inget läskigt– vi lovar!”, skriver sajten på sin bokningssida.

Läs mer

Boka: Ikea på Airbnb.


Text: Johanna Jackson • 2014-08-25
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top