• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Övernatta på Ikea med Airbnb

  Har du alltid velat sova över på något av Ikeas enorma varuhus? Nu har du chansen – om du vill kombinera natten på Ikea med en resa till Australien. Möbeljätten låter tre familjer övernatta på ett varuhus i Sydney.

  Övernatta på Ikea med Airbnb
  Från 73 kronor per natt – på en sultanmadrass nära dig.

  Logiförmedlingssajten Airbnb har en rad udda boenden i sin portfölj och allt från omgjorda flygplan till författarbostäder och trädkojor går att boka med uthyrningssajten. Nu har sajten gått ihop med möbelvaruhuset Ikea som kommer låta tre familjer spendera natten på ett varuhus i Sydney.

  Totalt tre rum finns tillgängliga den 31 augusti, var och en med en egen stil: modern elegans, rustik charm och "inner city living".

  För att få en chans att övernatta måste man delta i en tävling där man berättar om sin familj och motiverar varför man borde vinna övernattningen.

  Ett plus är att inte vara medieskygg – villkor för natten på IKEA inkluderar nämligen att man deltar i ett medieevent. På bokningssajten får man även reda på att man måste vara beredd på att bli väckt påett anmärkningsvärt sätt.

  "Inget läskigt– vi lovar!", skriver sajten på sin bokningssida.

  Läs mer

  Boka: Ikea på Airbnb.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!