• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Porr i cockpit – piloter varnade

  Flygbolaget Air Canada har varnat sin personal efter att pornografiskt material vid upprepade tillfällen hittats i cockpit.

  Porr i cockpit – piloter varnade

  Ett internmejl från Air Canada har läckt ut till pressen i Nordamerika. I meddelandet skriver flygbolagets chefspilot och direktör för flygoperationer, Rod Graham, att "opassande material än en gång" hittats i flygplanen.

  Mejlet skickades i september 2013, men har först nu fått offentlighet. I mejlet står vidare att de som placerar materialet i cockpit kommer att straffas enligt både lagen och bolagets egen policy, vilket kan resultera i uppsägning.

  Air Canadas ledning skickade ett liknande mejl till sina anställda bara några månader innan det här och för sex år sedan anmälde en kvinnlig pilot att porrbilder limmats fast på olika platser i cockpit.

  Hennes klagomål utreddes av flygbolaget som fanns bevis för att material med sexuellt innehåll funnits på arbetsplatsen.

  En talesman för Air Canada säger till medier att materialet ifråga nästan enbart bestod av opassande visitkort och bara hittades ombord på flygplan som trafikerat flyglinjer till och från Las Vegas.

  Du som läste den här artikeln är kanske också intresserad av:

  Nyhet Kvinna låstes fast efter att haft sex på flygplan.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!