Annons
Annons
Faro på Portugals Algarvekust är ett semesterresmål som SAS nu börjar flyga direkt till från Stockholm. Foto: Thinkstock

Faro på Portugals Algarvekust är ett semesterresmål som SAS nu börjar flyga direkt till från Stockholm. Foto: Thinkstock

Irland

Nya direktflyg till Portugal och Turkiet

Direktflyg från Stockholm till portugisiska Faro, från Göteborg till Alanya och från Köpenhamn till Edinburgh. Det är tre av av nio nya flyglinjer som SAS drar igång nästa år.

Text: Per J Andersson • 2014-11-04 Uppdaterad 2014-11-04
SAS öppnar nio nya linjer i samband med sitt sommartrafikprogram 2015. SAS fortsätter som flera andra reguljärflygbolag att satsa på destinationer som lockar semesterresenärer snarare än affärsresenärer, allt för att möta konkurrensen från lågprisbolag som Ryanair och Norwegian.

Från och med våren 2015 kunna kan du flyga direkt mellan Köpenhamn och skottska Edinburgh och turkiska Ankara, mellan Stockholm och Ankara, Budapest och portugisiska Faro, mellan Oslo och Salzburg samt mellan Göteborg och Alanya, Dublin och Bergen.

Algarves och Turkiets stränder, Österrikes alper och Irlands musikpubar är därmed tre resenärspoppis resmål som täcks in av SAS nya linjer.

Onsdagen den 5 november öppnar biljettförsäljningen till SAS sommartrafikprogram 2015 som gradvis träder i kraft från och med den 29 mars.


Text: Per J Andersson • 2014-11-04
IrlandNyhetPortugalTurkiet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top