Annons
Annons
OBS: bilden föreställer inte den upphittade ringen. Foto: Thinkstock.

OBS: bilden föreställer inte den upphittade ringen. Foto: Thinkstock.

Nyhet

Ägare till vigselring som hittades i Teneriffa efterlyses: kan vara svensk

Är du den upphittade ringens ägare?

Text: Johanna Jackson • 2015-01-07 Uppdaterad 2015-01-07

Jakten på ägaren till ringen som hittades på en strand i Teneriffa har lett till ett stort engagemang i sociala medier och tidningar och sökandet pågår för fullt. Då ringen är graverad med orden “Din Henry” tror man att den hör hemma i Norden.

Ringen hittades av en brittisk kvinna som lade ut en bild på fyndet på Facebook. Den är av guld och ganska stor, enligt kvinnan som hittade den. Enligt Aftonbladet kan en ägare redan ha hittats men ännu är det oklart vem ringen tillhör.

Ett potentiellt svar kan vara att ringen tillhörde en norsk kvinna som har nyligen gått bort. Hennes son har kommenterat bilden och skriver:

“Jag är säker på att det här är min mammas vigselring. Hon dog i oktober förra året. Hon var gift med min pappa i 56 Ù?r fram tills han dog 2007. Jag vet att hon tappade bort sin vigselring på en av deras många resor, men jag vet inte var. Jag vet också deras bröllopsdatum, men inte datumet när de förlovade sig. Jag ska kolla upp detta lite mer och ge dig mer information senare.”

 


Text: Johanna Jackson • 2015-01-07
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top