Annons
Annons
Travel News

Travel News

Nyhet

Airbnb lottar ut en natt i kabinbana

Den som vill sova en natt i en skidlift på 2 700 meters höjd har nu chansen. Airbnb lottar nämligen ut möjligheten att övernatta i en alpin kabellift.

Text: Travel News • 2015-01-28 Uppdaterad 2015-01-28

Planen är att inreda en kabelift till ett vardagsrum för fyra personer med en stor säng, soffa, matta och gardiner. Förutom möjligheten att övernatta på toppen av berget Saulire i Courchevel får man en typisk fransk alpmiddag. Dessutom är man garanterat först i pisten dagen efter.

– Detta är perfekt för de som söker ett annorlunda boende och går hand i hand med äventyr som de flesta bara får uppleva en gång i livet, säger Airbnb:s Nordenchef Even Heggernes i ett pressmeddelande.

För att vinna får de hugade anmäla sitt intresse på airbnb.se samt skriva en motivering till varför just du vill vinna. Sista anmälningsdag är den 26 februari. Om vinnarna inte bor i Frankrike bjuds de även på flyg tur och retur.

Liftboendet är det senaste i Airbnb:s koncept “A Night At”. Tidigare har man kunnat övernatta på bland annat fotbollsspelaren Andres Iniestas vingård, i ett av KLM:s flygplan och i ett Ikea-varuhus. 

Missa inte: 


Text: Travel News • 2015-01-28
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top