Annons
Annons

1027980.jpg

Nyhet

Maria Montazami blir en av kändisguiderna i ett nytt resekoncept

Se Dubai med rallyföraren Tina Thörner eller shoppa tillsammans med Hollywoodfrun Maria Montazami? Fyra svenska stjärnor blir reseguider i ett nytt koncept från arrangören Joyride.

Text: Johanna Jackson • 2015-02-02 Uppdaterad 2021-06-23

Den nya researrangören Joyride låter turister följa med till utvalda kändisars favoritresemål. Hittills erbjuder de fem resor under 2015 och 2016.

– Men fler profiler är på väg in, säger Edit Künstlicher, presskontakt på Joyride.

Bakom konceptet står hälsoentreprenören Ola Lauritzson och körsångsledaren Gabriel Forss. Det är också Gabriel som blir den förste profilen att ta på sig guiderollen.

I fem dagar i maj kommer han guida hela 120 personer till hans favoritresmål Barcelona. På schemat står så klart sång och förutom att se några av Barcelonas största sevärdheter som Castillo Montjuic och La Sagrada Familia, så kommer deltagarna att få sjunga sina stämband varma med flera körrepetitioner och en avslutande konsert i en lokal kyrka.

Maria Montazami blir en av kändisguiderna i ett nytt resekoncept
Grundarna till Joyride: Ola Lauritzson och Gabriel Forss

– Vår första planerade körresa till Barcelona i maj sålde slut på två dagar. Det visar att det finns ett stort intresse för ett nytt resekoncept som Joyride, säger Gabriel Forss.

Andra resor som erbjuds är en fartfylld resa till Dubai där motorentusiaster bland annat får besöka Ferrari World och köra rally i sandöknen tillsammans med kartläsaren Tina Thörner, en kulinarisk upplevelse med krögaren Tareq Taylor i Guide Michelintäta San Sebastian och en resa till Los Angeles där deltagarna får en unik möjlighet att uppleva Maria Montazamis hemort Laguna Beach.

Drömmer man om resan till LA och att få träffa Maria Montazami får man dock ha lite is i magen – resan är planerad till tio dagar i november nästa år, men man kan redan anmäla sitt intresse.

Upplägget för resan är däremot klar: mellan 60 till 80 personer kommer att få följa med till LA där Maria Montazami guidar till sina favoritplatser. Bland annat kommer hon att dela med sig av shoppingtips i Newport Beach, följa med på en utflykt till Bilbao Island och bjuda hem deltagarna till en exklusiv cocktailbjudning.

Priset för kändisresorna? Än så länge finns det inga prislappar på varken Tareqs eller Marias resor, men priset för resorna till Barcelona börjar från 11 500 kronor och priset på racerresan i Dubai från 20 500 kronor. 

Missa inte!


Text: Johanna Jackson • 2015-02-02
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top