Annons
Annons
Foto: Thinkstock.

Foto: Thinkstock.

Nyhet

Snart kan flygbussarna i Phuket bli gratis

En gratis buss som går mellan flygplatsen i Phuket och Karon, Saphan Hin och Rawai kan bli verklighet. Förslaget lades fram under flygplatsens ledningsmöte tidigare i veckan.

Text: Johanna Jackson • 2015-05-15 Uppdaterad 2015-05-15

I dagsläget finns två busslinjer som går till flygplatsen men för att möta transportbehovet hos flygplatsens resenärer kan en ny gratisbuss bli verklighet. Det skriver Phuket News.

För att inte konkurrera med taxibilar och andra transporttjänster är det tänkt att resenärer som väljer att resa med gratisbussen kommer behöva vänta en längre tid innan bussen avgår. Resenärer som använder sig av bussen kommer behöva visa upp sina boardingkort som biljetter. 

– Vi kommer att fokusera på väntetiden, vill du resa billigt så kommer du kanske behöva vänta en halvtimme innan bussen avgår, på så sätt kommer taxibilar inte påverkas, sa Phukets chef för turism och företagarförening Sathirapong Na Takuatoong.

Linjerna som föreslås är: Phuket International Airport– Bangtao – Kamala – Patong – Karon, Phuket International Airport – Bang Ku – Chaofa West – Rawai och en citylinje mot Saphan Hin. 

Läs även: 


Text: Johanna Jackson • 2015-05-15
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top