• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Gratis extrabagage till flyktinghjälp på Kos

  Apollo och Novair erbjuder resenärer till den grekiska ön Kos att kostnadsfritt ta med extra bagage med förnödenheter till de flyktingar som befinner sig i den grekiska övärlden.

  Gratis extrabagage till flyktinghjälp på Kos
  Nu kan resenärer som reser med Apollo till Kos ta med sig upp till 20 kilo i extravikt för att frakta förnödenheter till flyktingar som befinner sig på ön. Foto: Thinkstock.

  Tillsammans med sitt flygbolag Novair erbjuder nu Apollo sina resenärer att kostnadsfritt ta med 20 kilo i extra bagage, för att frakta förnödenheter till de flyktingar som befinner sig på Kos.

  Flyktingarna, som främst kommer från Syrien och Nordafrika är i stort behov av kläder, skor, hygienartiklar och filtar, skriver Apollo i ett pressmeddelande.

  Apollo jobbar sedan tidigare aktivt med socialt ansvar på resmålen. Tidigare i år samlade Apollos personal in 60 kartonger med förnödenheter som skickades ner till Kos, Kreta och Rhodos.

  – Socialt ansvar är en viktig fråga för oss och engagemanget kring våra hjälpsändningar till Kos, Rhodos och Kreta var extremt stort. Det är otroligt glädjande att så många vill vara med och hjälpa de som verkligen behöver och för oss är det en självklarhet att bidra på det sätt vi kan. Nu gör vi det även möjligt för kunder som vill hjälpa till på plats, säger Kajsa Moström Apollos informationschef.

  Vill man ta med sig extra bagage måste man dock föranmäla det till: details@novair.se

  Fler nyheter: 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!