Annons
Annons
Ibland kan en främling förändra hela ens dag. Nyfesha Miller blev Rebekkas räddning under en flygning till Alabama förra veckan. Foto: Rebekka Garvinson.

Ibland kan en främling förändra hela ens dag. Nyfesha Miller blev Rebekkas räddning under en flygning till Alabama förra veckan. Foto: Rebekka Garvinson.

Nyhet

Hennes baby slutade inte gråta på planet. Då räddade en främling hennes dag

Rebekka Garvinson skulle flyga själv med hennes nyfödda dotter Rylee för första gången. Väl på planet slutade Rylee inte gråta och Rebekka blev allt mer stressad. Det som hände sen är en sådan fin historia över hur en enkel handling kan betyda så otroligt mycket.

Text: Johanna Jackson • 2015-10-01 Uppdaterad 2021-06-23

Rebekka Garvinson skulle resa från Michigan till Fort Rucker i Alabama tidigare i veckan för att överraska hennes man.

Med sig på planet hade hon deras nyfödda dotter och eftersom det var hennes första gång som hon flög ensam med Rylee var hon oroad redan innan de gick ombord.

När Rylee började gråta på det fullsatta planet blev Rebekka ännu mer stressad och paret bredvid drog sig inte heller för att visa sitt missnöje.

Eftersom hon såg att det fanns två platser lediga några rader framför frågade hon flygvärdinnan om hon fick byta plats, vilket hon fick, och hamnade bredvid en kvinna som kom att förgylla hennes dag.

Kvinnan som hon hamnade bredvid var Nyfesha Miller. När Rylee inte slutade gråta frågade Nyfesha om hon kunde få hålla Rylee, om Rebekka inte misstyckte.

– Jag vet inte om hon kunde se hur stressad och upprörd jag var… Rylee slutade inte gråta oavsett vad jag gjorde så hon frågade om hon kunde få försöka, skriver Rebekka i ett Facebookinlägg.

Hennes baby slutade inte gråta på planet. Då räddade en främling hennes dag
Rebekka och lilla Rylee. Foto: privat.

Så fort Rylee hamnade i Nyfeshas famn kollade hon ut genom flygplansfönstret, slutade gråta och somnade. Hon sov till och med hela den resterande delen av flygtiden.

Nyfesha hjälpte till och med Rebekka av planet så att hon kunde sätta upp barnvagnen och hämta ut väskorna utan att behöva oroa sig för Rylee.

Rebekka blev så rörd av Nyfeshas handling så att hon skrev ett inlägg på Facebook dÙ?�r hon kallar Nyfesha för sin “flygplansängel”.

Inlägget blev snabbt viralt och har delats över 100 000 gånger. Det bevisar bara hur mycket en vänlig gest kan betyda!

Dela gärna artikeln vidare på Facebook!

Svenska Fredrika cyklar jorden runt för kvinnors rättigheter

Här kan du sova i en plastkapsel 400 meter över marken

Fail! – 31 översättningar som gått käpprätt åt skogen

Han bad människor på internet om hjälp med en dålig semesterbild. Men de svek honom brutalt


Text: Johanna Jackson • 2015-10-01
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top