• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Piloten vägrade lyfta – passagerarna var för fulla

  Ett Thomson-plan på väg från London till Costa Rica försenades under måndagsmorgonen på grund av en grupp överförfriskade passagerare. "Jag har aldrig varit med om något liknande under 20 år", kommenterade piloten händelsen enligt Daily Mirror.

  Piloten vägrade lyfta – passagerarna var för fulla
  Panet skulle lyfta från Londons Gatwick Airport under måndagsmorgonen men blev enligt uppgift försenat på grund av berusade passagerare. Foto: Russell Lee via Creative Commons/Wikimedia.

  Charterplanet var på väg att lyfta från Gatwick Airport när en grupp om 24 män och en 14-årig pojke började orsaka problem och bråka med kabinpersonalen, enligt uppgift till den brittiska tidningen.

  Planet skulle ursprungligen lyfta klockan 9.15 men blev kvar på marken på grund av tekniska problem. Något som kanske kan ha lett till att det stökiga gänget fördrev tiden med att smörja strupen.

  Fler av de 25 personerna ska i alla fall ha varit riktigt fulla drygt två timmar efter när planet var på väg att lyfta. Så pass att piloten vägrade att lyfta med bråkstakarna ombord. Polis tillkallades till platsen och gänget eskorterades av flygplanet.

  Tre timmar efter schemalagd avgång kunde planet till slut lyfta mot sin slutdestination.

  – Kaptenen sa att han aldrig hade sett något liknande på 20 år, säger medpassageraren Sally Ferguson till Daily Mirror. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!