• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Tre nya lågprislinjer mellan Arlanda och Storbritannien

  Det brittiska lågprisflygbolaget Monarch Airlines startar nya direktlinjer från Arlanda till tre brittiska resmål med start i april 2017.

  Tre nya lågprislinjer mellan Arlanda och Storbritannien
  Monarch Airlines börjar flyga direkt till tre brittiska resmål från Arlanda våren 2017.

  Under sommaren och hösten har nyheter om nya lågprislinjer haglat in. Bland annat utökar det isländska flygbolaget WOW Air sin portfolio med New York och Miami (med mellanlandning i Reykjavik), irländska Ryanair med Bulgariens huvudstad Sofia, brittiska Easyjet med franska Lyon och det nederländska flygbolaget Transavia med München och Eindhoven, för att nämna några.

  Ytterligare en nyhet kommer från Monarch Airlines som kommer att börja flyga till Manchester, Birmingham och Londonflygplatsen Luton med start den 28 april, skriver Expressen.

  Kanaler i Birmingham. Foto: Istock.

  Linjerna till Birmingham och Manchester, som även trafikeras av SAS och Norwegian, kommer att gå tre gånger i veckan. Till Luton kommer flygbolaget att flyga två gånger i veckan.

  Stadshuset i Manchester. Manchester är ett populärt resmål bland både fotbolls- och musikfantaster. Foto: Istock.

  Manchester är så klart intressant för alla fotbollsintresserade som vill se Zlatan spela i sin nya klubb Manchester United och Lutons läge gör flygplatsen optimal för de som vill utforska närliggande städer som Cambridge och Oxford.

  – Tidtabellerna för de tre linjerna är perfekta för att upptäcka de brittiska destinationerna exempelvis över en långhelg, säger Elizabeth Axtelius, direktör för Aviation Business på Swedavia, enligt tidningen.

  Oxford. Från Luton tar det cirka en och en halv timme till Oxford med buss och en timme till Cambridge. Foto: Istock.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!