• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Flyg direkt till Rhodos i sommar med SAS

  I sommar blir det enklare för folk i Stockholmsområdet att flyga direkt till Medelhavet och Rhodos. Med start i juni börjar SAS flyga till ön från Arlanda med två avgångar i veckan.

  Flyg direkt till Rhodos i sommar med SAS
  Lindos Akropolis, Rhodos. Foto: Istock.

  I dagsläget flyger SAS direkt från Stockholm till Aten, Thessaloniki, Chania på Kreta och Mykonos. Nu lanserar man ytterligare en direktlinje till Grekland. Flyget till Rhodos kommer att ta 4 timmar och 50 minuter och gå varje lördag och onsdag mellan den 23 juni och 4 augusti. 

  – Vi fortsätter att anpassa våra destinationer efter våra resenärers önskemål, och ser att allt fler vill resa med oss på fritiden, inte minst på sommaren. I år storsatsar vi förutom på Grekland, nu med Rhodos som femte destination från Stockholm, även på Portugal, Italien, Spanien och Kroatien med nya eller fler linjer under sommaren till bland annat Lissabon, Palma, Verona, Malaga och även Beirut via Köpenhamn, säger Anders Wahlström, försäljningschef, SAS Sverige.

  Rhodos är den största och sydligaste ön i den grekiska ögruppen Tolvöarna. Förutom sol och bad lockas turister hit bland annat för vandring. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!